پلان اول :
چهارشنبه 20 خرداد 83 – همشهری
شهردار تهران با تأكيد بر اين كه هيچ كس نمي تواند زمان زلزله را پيش بيني كند، گفت: ۱۱۰۰ نقطه در تهران جهت اسكان موقت شناسايي شده، همچنين اتاقهاي بحران در تمام مناطق شهرداري تهران شروع به كار كرده است.
وي در پاسخ به سوالي در خصوصي وقوع زلزله در تهران خاطر نشان ساخت: در هيچ كجاي دنيا، هيچ كس نمي تواند زمان، مكان و بزرگي زلزله را پيش بيني كند و اگر مي شد در كاليفرنيا، ارمنستان، تركيه و ژاپن پيش بيني مي شد تا با چند هزار كشته مواجه نباشيم.
شهردار تهران افزود: حرفهايي كه در چند روز گذشته در خصوص پيش بيني زلزله به عنوان شايعه در جامعه مطرح شده چيزي جز دروغ و انحراف افكار عمومي نيست
احمدي نژاد اضافه كرد: در مورد زلزله عمده كار بايستي بر مقاوم سازي و آمادگي براي مواجهه با زلزله باشد، چرا كه هيچ كس نمي تواند زلزله را پيش بيني كند.
رئيس ستاد حوادث غير مترقبه شهر تهران در خصوص طرح هاي شهرداري براي آمادگي و امداد زلزله گفت: در حال حاضر در ۱۲۰ نقطه تهران، ۱۲۰ پايگاه امدادي چند منظوره را آماده نصب كرده ايم كه تجهيزات و امكانات امدادي در اين پايگاه ها وجود دارد.همچنين با همكاري هلال احمر برنامه هاي آموزشي از جمله آماده كردن كتابچه هاي راهنما براي استفاده عموم شهروندان را در دست اجرا داريم.
پلان دوم:
سه شنبه 17 فروردین 1389
رئيس جمهور با تاكيد بر لزوم جدي گرفتن بروز زلزله در تهران اظهار داشت : يكي از علماي بزرگ تهران به من پيغام داد كه از مردم بخواهم مراقب باشند و ضمن پرهيز از گناه، براي دوري از بلايا دعا كنند، از مردم تهران خواست كه موضوع زلزله و مقاومسازي ساختمانهاي خود در برابر اين بلاي طبيعي را جدي بگيرند- زمان وقوع زلزله مشخص نيست؛ اما شرايط طبيعي نشان ميدهد كه وقوع زلزله در تهران قطعي است.
وي همچنين به مسئولان توصيه كرد: موضوع آموزش مردم براي مقابله با حوادث را جدي بگيرند تا همه در امدادرساني توانمند شوند و همچنين بر لزوم طراحي سامانهاي متمركز، منظم و هماهنگ براي مديريت مقابله با بحران تاكيد كرد.
۱ نظر:
با اجازه لینکتون میکنم
ارسال یک نظر